Hae yövalvojaksemme Jyväskylän turvakotiin!

Mikäli tunnet paloa kriisi- ja väkivaltatyöhön, ja pysyt yöaikaan hereillä, hae ihmeessä tätä paikkaa! Laita hakemus tulemaan viimeistään 23.12.2021 klo 15 mennessä.

Tarjoamme työn voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä, jossa pääset turvaamaan lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden asiakkaiden yöunia, ottamaan vastaan yöaikaan tulevia asiakkaita ja antamaan heille kriisiapua. Saat myös päästää sisäisen kokkisi valloilleen valmistamalla asiakkaiden seuraavan päivän aterian. Työhön kuuluu lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä, jotka auttavat pysymään hereillä yön pimeinä tunteina.

Meillä on hyvinvoiva ja välittävä työyhteisö. Pääset tapaamaan päiväaikaan työskenteleviä työkavereita vuoronvaihtojen lisäksi toisinaan myös henkilöstöpalavereissa ja ryhmätyönohjauksessa. Öisin tukenasi ja turvanasi on samassa keittiössä kokkaileva ensikodin yövalvoja. Lisäksi pidät puhelimitse yhteyttä Äänekosken turvakodin yövalvojaan. Palkkaa maksamme palkkaluokan G22 mukaisesti. Osaamistasi tuemme THL:n kriisi- ja traumatyön koulutuksilla ja työhyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Sinulta edellytämme tehtävään vaadittavaa koulutusta eli sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015) sekä hygieniapassia, rikostaustaotetta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntalain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Arvostamme työkokemusta lastensuojelun tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä perehtyneisyyttä lähisuhdeväkivallan kriisityöhön. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry tuottaa turvakotipalvelua yhtenä THL:n palveluntuottajana. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeville henkilöille ja perheille. Jyväskylän turvakodissa on seitsemän perhepaikkaa.

Joko kiinnostuit? Kysäisepä lisää tai laita suoraan hakemusta tulemaan!

  • Hakemus ja cv osoitteeseen tiina.nevalainen@ksetu.fi
  • Haastattelut pyritään pitämään 28.12.2021
  • Lisätietoja arkisin klo 9-15 välillä Tiina Nevalainen p. 050 441 2955