Tue toimintaamme

Pienellä tuella on suuri merkitys. Yhdessä voimme tehdä paljon.

Olemme voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen järjestö, jolle kaikki saatu tuki on tärkeää. Lahjoitukset ovat tärkeä lisä työssämme ja ne käytetään suoraan asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi.

Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa vastaan käytettyjen tavaroiden tai vaatteiden lahjoituksia. Olemme muuttamassa uusiin toimitiloihin ensi syksynä ja valmistaudumme jo muuttoon.

Tarvitsemme kuitenkin apuasi uuden talomme sisustamisessa ja kalustamisessa sekä tarvikkeiden hankinnassa, joten otamme mielellämme vastaan lahjoituksia hankintojen tekemiseen. Myös uudet lelut ja lastentarvikkeet tulevat suureen tarpeeseen asiakkaidemme käyttöön.

Kiitos, kun haluat auttaa!

Voit lahjoittaa suoraan tilille: FI28 529 002206 44411 / Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry

Kaikissa lahjoituksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä: toiminnanjohtaja Susanna Huovinen: p. 040 769 1786, susanna.huovinen@ksetu.fi

Rahankeräyslupa RA/2019/61. Keräysluvan saaja on Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry. Luvan myöntäjä on Sisä-Suomen poliisilaitos ja lupa on myönnetty tammikuussa 2019. Keräyksen ajankohta on vuosi 2019 ja toimeenpanoalue pääasiallisesti yhdistyksen toimialue eli Keski-Suomi. Keräyksen varoja käytetään vuoden 2019 aikana uuden toimitalomme kalustamiseen ja sisustamiseen sekä lelujen ja lastentarvikkeiden hankintaan. Lisäksi keräysvaroja käytetään asiakkaidemme virkistystoimintaan kuten retkiin ja juhlahetkiin.