Menu
Keski-Suomen ensi-
ja turvakoti ry

Ensikoti (24 h/vrk)
puh. 050 3231 034

Turvakoti (24 h/vrk)
puh. 050 4688 179

Haluaisitko tuoda iloa vauvoille, lapsille ja vanhemmille ja liittyä joukkoomme?

Keski-Suomen ensi- ja turvakodilla on ollut vapaaehtoisia vuosikymmenien ajan. Asiakkaillemme vapaaehtoisten tarjoama apu on korvaamattoman tärkeää.

Voit osallistua omien aikataulujesi mukaan, silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Vapaaehtoisena saat iloa, merkityksellisen vapaaehtoistehtävän, vaikutusmahdollisuuksia ja mukavan porukan johon kuulua ja jossa toimia.

Meillä vapaaehtoisena ei tarvitse valmiiksi osata kaikkea. Halu auttaa, positiivinen asenne ja iloinen mieli vievät pitkälle. Vapaaehtoisena toimimiseen saat meiltä koulutusta ja tukea. Lisäksi pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Kaikki vapaaehtoiseksi haluavat haastatellaan etukäteen sekä perehdytetään talon tapoihin ja käytäntöihin.

Vapaaehtoistehtäviä yhdistyksessämme

  • Arjen apukäsi: lastenhoitaja, varamummo – tai vaari, leikkitäti – tai setä, kädentaitaja, leipuri, makujen ja tuoksujen ystävä
  • Arjen apukäsi: hoitaa puutarhaa, korjaa fillareita, kerää ja hilloaa omenoita, tekee talon pieniä remonttihommia, osallistuu tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen
  • Doula – synnytystukihenkilö on perheen tukena odotusaikana, synnytyksessä ja sen jälkeen
  • Eroneuvovapaaehtoinen on mukana vertaisena keskustelemassa vanhemmuuteen ja eroon liittyvistä asioista

Haluatko lisätietoja? Täytä alla oleva lomake, olemme sinuun yhteydessä.