Menu
Keski-Suomen ensi-
ja turvakoti ry

Ensikoti (24 h/vrk)
puh. 050 3231 034

Turvakoti (24 h/vrk)
puh. 050 4688 179

Elävää yhteistyötä

Ilman aktiivista yhteistyökumppaneidemme tukea ei monipuolinen toimintamme olisi mahdollista. Yhteistyötä teemme useiden tahojen kanssa, joita ovat mm. eri viranomaiset ja muut julkishallinnon edustajat, opiskelijajärjestöt ja yksityiset yritykset.

Raha-automaattiyhdistys mahdollistaa useiden työmuotojen toiminnan Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:ssä. Tärkeä yhteistyökumppani on myös Ensi- ja turvakotien liitto, johon kuulumme yhtenä jäsenyhdistyksenä.

Jyväskylän kaupunki on yhdistyksen suurin palveluiden käyttäjä ja siten myös merkittävä yhteistyökumppani. Osallistumme jatkuvasti myös erilaisiin yhteistyöfoorumeihin ja työryhmiin.

Teemme yhteistyötä myös keskisuomalaisten kuntien yhteenliittymien kanssa. Wiitaunioni on Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan yhteinen nimitys palvelutuotannon ja hallinnon yhteistyölle. Saarikka vastaa Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kuntien sekä Saarijärven kaupungin yhteensä noin 20 000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n toimintaa ovat tukeneet mm. seuraavat tahot:

Betamet Oy
JAMK:n logistiikkaopiskelijat
Lapsen Aika –säätiö
LC_Wilmat
Mustankorkea Oy
Zonta International