Lähisuhdeväkivaltatyö – älä jää yksin

Onko perheessäsi tai lähisuhteissasi väkivaltaa tai sen uhkaa? Oletko huolissasi omasta väkivaltaisesta tai uhkaavasta käyttäytymisestäsi. Jos elät näiden asioiden kanssa, soita meille.

Lähisuhdeväkivaltatyö on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille, naisille ja miehille asuinkunnasta riippumatta. Palvelu on sinulle maksutonta.

Tarjoamme paikan, jossa voit puhua lähisuhde- ja perheväkivallasta tai sen uhasta turvallisesti työntekijän kanssa. Voit ottaa yhteyttä meihin itse tai ohjautua muiden palveluiden kautta.

Tavoitteena on sinun ja perheesi turvallisuuden varmistaminen, väkivaltakierteen katkeaminen, voimavarojen vahvistuminen sekä tiedon lisääminen väkivallasta ja sen vaikutuksista. Työskentely voi sisältää yksilökäyntejä, parikeskusteluja, perhetapaamisia ja ryhmätoimintaa. Työskentelyssä lapsiperheiden kanssa lähtökohtana on lapsen etu ja vanhemmuuden tukeminen.

Sinua ohjataan käytännön asioiden hoitamisessa, kuten lähestymiskiellon tai turvakiellon hakemisessa sekä rikosilmoituksen tekemisessä.

Kun tarvitset apua, soita.
Olemme täällä sinua varten.