Pääsihteeri Riitta Särkelä vieraili yhdistyksessämme

Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeri Riitta Särkelä tutustui päivän ajan yhdistyksen ajankohtaisiin kuulumisiin. Lämmin kiitos Riitta vierailustasi meillä!

Riitta tapasi yhdessä puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan kanssa Keski-Suomen liiton Kati Kallimoa sekä vieraili uuden toimitalon työmaalla. Lisäksi Riitta kertoi liiton kuulumisista, kyseli henkilöstön terveisiä iltapäiväkahvien merkeissä ja tutustui Sepänkadun toimipisteeseen.

”Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry tekee merkittävää työtä maakunnassa haavoittavassa tilanteessa elävien lasten ja lapsiperheiden auttamiseksi. Yhdistys on tärkeässä roolissa, kun vaikeuksissa olevat vauvaperheet tai perheväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneet aikuiset ja lapset tarvitsevat apua ja uutta alkua”, pääsihteeri sanoi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Riitta Särkelä vieraili Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n syksyllä 2019 valmistuvan toimitalon työmaalla.

 

 

 

 

 

Iltapäivällä oli aikaa vaihtaa kuulumisia kahvipöydän ääressä.