Lahjoitukset auttavat uuden toimitalon rakentumista

Keski-Suomen ensi- ja turvakodin uusi toimitalo rakentuu Kuokkalan Liitukujalle. Jyväskylän työväenyhdistys osallistuu urakkaan lahjoituksella.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n pitkäaikainen haave uusista toimitiloista toteutuu syksyllä 2019. Yhdistys toivoo saavansa mahdollisimman monia yrityksiä, yhteisöjä ja yksittäisiä kansalaisia työn tukijoiksi tekemään yhteistyössä toimivia ja ajanmukaisia tiloja vaikeassa elämäntilanteessa oleville.

Jyväskylän työväenyhdistys (JTY) haluaa olla mukana tässä urakassa. Niinpä JTY kutsui yhdeksi, oman 130-vuotisjuhlansa kunniaksi saatujen onnitteluvarojen saajaksi Keski-Suomen ensi- ja turvakodin. Työväenyhdistys lahjoitti lahjoituskokonaisuuteen saamiensa onnitteluvarojen päälle yhtä suuren osuuden. Tuella on suuri merkitys, sillä yhdessä voimme tehdä paljon!

Lahjoitustilaisuudessa riitti hymyä. Kuvassa JTY:n toimitusjohtaja Kimmo Ojala (vas.), JAPA ry:n Anna Sarkkinen, Jyväskylän Weikkojen Kalevi Lahtinen, JTY:n puheenjohtaja, kansanedustaja Riitta Mäkinen, Viitakodit ry:n Satu Väisänen, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n Susanna Huovinen ja JyPK ry:n Aki Järvinen.