Toukofestissa esillä hyvät kaverisuhteet ja kiusaaminen

Toukofest veti jälleen puoleensa tuhansia lapsia ja nuoria Hipposhallille koulujen päättymisen kunniaksi. Mukana menossa oli myös Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry.

Toukofest on kokemuksia, elämyksiä ja uusia harrastusmahdollisuuksia tarjoava suurtapahtuma Jyväskylässä. Keski-Suomen ensi- ja turvakodista paikalla olivat lähisuhdeväkivaltatyön työntekijät. Tapahtumaan osallistui ala-ja yläkoulun oppilaita pääsääntöisesti Keski-Suomen alueelta.

“Meidän pisteellämme käsiteltiin koulukiusaamista, hyviä kaverisuhteita ja seurusteluväkivaltaa. Päivä oli vilkas ja saimme nauttia iloisista koululaisista. Alakoululaisten kesken arvoimme liput Superparkiin ja yläkoululaisten kesken leffaliput. Onnea voittajille!”, Pia Suutari Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:stä kertoo.