Haemme vastaavaa sosiaalityöntekijää esimieheksi

Haemme nyt vastaavaa sosiaalityöntekijää ensikodin ja tapaamispaikan esimieheksi. Lähetäthän hakemuksesi 15.8.2019 klo 16 mennessä!

Ensikoti tarjoaa perhekohtaista ja yhteisöllistä työskentelyä vauvaperheille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista, ympärivuorokautista tukea. Työskentelyssä on keskeistä varhaisen vuorovaikutussuhteen tukeminen ja vanhemman arjen vakauttaminen. Tapaamispaikassa toteutetaan viranomaisten tekemiä päätöksiä tai heidän vahvistamiaan sopimuksia, jotta lapsi ja hänestä erossa asuva vanhempi voivat tavata turvallisesti.

Vastaava sosiaalityöntekijä toimii ensikodin ja tapaamispaikan lähiesimiehenä ja vastaa ensikodin asiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Tehtäviin kuuluvat asiakastyön johtaminen, toiminnan kehittäminen ja talouden seuranta.

Odotamme hakijalta kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä ja arvostamme esimiestyön kokemusta. Tehtävään valitun tulee olla laillistettu sosiaalityöntekijä ja esittää ennen toimen vahvistamista rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sirpa Savolainen p. 050 5975188.

Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen: sirpa.savolainen@ksetu.fi 15.8.2019 klo 16.00 mennessä.