Ihanat pihajuhlat kauniissa kesäsäässä

Koska muutto uusiin  tiloihin lähestyy, halusimme kutsua jäseniämme, vapaaehtoisiamme, asiakkaitamme ja työntekijöitämme pihajuhliin Suuruspääntien pihapiiriin. Iloisen haikean pihajuhlan kruunasi aurinkoinen sää.

“Kymmenittäin ihmisiä otti kutsun vastaan. Vietimme leppoisan iltapäivän hyvien ruokien ja herkkujen äärellä”, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtaja Susanna Huovinen kertoo.

Pöydän oli laittanut koreaksi Pitopalvelu Raija Sipinen ky:n väki ja juhlan mahdollisti Keskimaan asiakasomistajien Iloa arkeen -kampanja.

“Tunnelma oli lämmin, lapsilla riitti riemua pomppulinnassa ja pihakirppiksellä kävi kuhina. Jännitimme säätä etukäteen, mutta juhlapäivänä aurinko paistoi koko iltapäivän. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille. Kiitos myös Suuruspään tontille ja rakennuksille ja koko Peltoniemen tilalle, jossa on tehty yli 70 vuotta ahkeraa työtä lasten ja perheiden parhaaksi”, Huovinen sanoo.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti muuttaa pian uusiin, kauan odotettuihin tiloihin Kuokkalan Liitukujalle. Muuton myötä kaikki yhdistyksen Jyväskylän toiminnot saadaan kätevästi saman katon alle.