Lapsen oikeuksien päivää juhlitaan ke 20.11.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on mukana juhlimassa kansainvälistä lapsen oikeuksien päivää keskiviikkona 20.11. Tapahtumamme on osa juhlasyksyä, jota olemme viettäneet uuden toimitalomme valmistumisen kunniaksi. Samalla käynnissä on jäsenhankintakampanjamme – tule tukemaan tärkeää työtämme!

Vietämme “Vauvana elämä alkaa”-popup-tapahtumaa Kauppakeskus Forumissa (Kauppakadun sisääntulon lähellä) Jyväskylän keskustassa klo 13-16.  Jututamme omaa väkeä ja vieraitamme lasten oikeuksien merkityksestä ja erityisesti vauvaperheille suunnatusta tuesta.

“Tervetuloa mukaan kuuntelemaan haastatteluhetkiä, keskustelemaan kanssamme ja hakemaan oma Hyrrä-heijastimesi pimeiden iltojen turvaksi. Juhlitaan yhdessä lapsia”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen innostaa.

Tänä vuonna on erityinen syy juhlia, sillä YK:n lapsen oikeuksien sopimus täyttää 30 vuotta. Päivä on liputuspäivä, joten muistetaan liputtaa lapsille meillä ja maailmalla! Voit osallistua lapsen oikeuksien päivään myös sosiaalisessa mediassa muistuttamalla lapsen oikeuksien merkityksestä, lapsen kunnioittamisesta ja kuulemisesta.