Vieraita Äänekoskella ja Liitukujalla

Tällä viikolla saimme vieraita Helsingistä, kun Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen turvakodeista vastaavat henkilöt, yksikönpäällikkö Helena Ewalds, kehittämispäällikkö Joonas Peltonen ja erityisasiantuntija Suvi Nipuli olivat Keski-Suomen vierailulla. Mukana oli myös Aluehallintoviraston ylitarkastaja Paula Mäkiharju-Brander.

“Vierailu alkoi Äänekoskella, jossa tutustuttiin uuden turvakodin tiloihin ja toimintaan. Äänekoskelta tulimme uuteen toimitaloomme Jyväskylän Liitukujalle. Vieraat olivat ilahtuneita siitä, että tiloissa ja toiminnassa on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen, kodinomaisuuteen, palvelun toimivuuteen sekä lasten ja nuorten huomioimiseen. Keskustelu kävi vilkkaana myös siitä, miten saisimme yhdessä turvakotitoimintaa vieläkin paremmin tunnetuksi ja miten eri yhteistyöverkostot huomioivat väkivallan uhrin aseman”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen kertoo.

Lämmin kiitos vierailustanne ja tervetuloa uudestaan!