Helsingin ensikodin toiminnanjohtaja vierailulla

Helsingin ensikoti ry:n toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila kävi tutustumassa uuteen toimitaloomme. Tuomaksen aamuun mahtui myös vierailu Lapsiasiavaltuutetun toimistolla ja entisen lapsiasiavaltuutetun kuvan julkistaminen.

“Kiersimme Liitukujan talossamme kaikki tilat ja söimme lounasta ensikodilla yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Keskustelussa nousi esiin muun muassa yhdistysten uudet ideat toiminnan kehittämiseksi. Helsingissä on aloitettu mielenkiintoinen työ ensikotiasiakkaiden perusopintojen tukemiseksi. Me täällä Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:ssä otamme ilman muuta myös tällaisen pohdintaamme”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.

“Tuomas otti paljon kuvia ja toivottavasti olimme avuksi, kun Helsingissäkin ollaan tila-asioiden äärellä. Keväällä vieraaksemme tulee myös muiden yhdistysten edustajia esimerkiksi Lahdesta ja Oulusta.”

Kiitos vierailusta ja terveisiä Helsinkiin!

Susanna ja Huovinen ja Tuomas Kurttila