Kiitämme lahjoituksesta!

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry saa vuosittain lahjoituksia, jotka ovat meille tärkeitä. Nyt kiitämme Jyvässeudun soroptimisteja lahjoituksesta!

Lahjoitusteksti kuuluu seuraavasti: ”Jyvässeudun soroptimistit haluavat olla tukemassa nuorten äitien ja lasten hyvinvointia arjen keskellä mahdollistamalla pieniä ilon hetkiä heidän virkistys- ja harrastustoimintaan ja siten olla vahvistamassa heitä parempaan ja turvallisempaan elämään.”

Lahjoitusten avulla voimme järjestää palveluidemme piirissä oleville lapsille ja aikuisille virkistystä ja juhlahetkiä.

“Yhdistys kiittää lämpimästi tästä lahjoituksesta. Apu tulee tarpeeseen ja summasta riittää virkistystä kymmenille asiakkaillemme. Uskomme, että myös asiakkaamme arvostavat tätä suuresti. Kuten kaikkien muidenkin lahjoitusten kohdalla raportoimme tarkasti lahjoituksen käytön lahjoittajalle”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.

Soroptimist International -järjestö on maailmanlaajuinen eri ammatteja, kulttuureja ja maita edustavien naisten vapaaehtoisjärjestö, joka edistää ihmisoikeuksia, ystävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Järjestö edistää erityisesti naisten ja tyttöjen asemaa, tasa-arvoa ja koulutusta sekä kannustaa heitä etenemään urallaan ja perustamaan omia yrityksiä. Suomessa on 60 soroptimistiklubia ja noin 1300 soroptimistinaista.

Lahjoituksen kävivät tuomassa Jyvässeudun soroptimistien hallituksen entinen puheenjohtaja Seija Nykänen (vas.) ja nykyinen puheenjohtaja Anita Meuronen. Keski-Suomen ensi- ja turvakotia edusti toiminnanjohtaja Susanna Huovinen.