Pesäpallon Suomen mestarit tukevat toimintaamme

Pesäpallokauden päätyttyä Keski-Suomen ensi- ja turvakoti sai iloisia uutisia. Kirittäret oli jo keväällä yhteydessä halustaan tehdä yhteistyötä ja tänä poikkeuksellisena vuonna Kirittärien jokaisesta myydystä kausikortista seura lupasi lahjoittaa 29 euroa toimintamme tueksi.

Potista kertyi hieno summa, sillä maanantaina Kirittärien edustajina Ella Korpela ja Petri Kaijansinkko kävivät luovuttamassa 1015 euron lahjoitussumman.

“Olemme todella iloisia siitä, että yhdistyksen toiminta herättää laajaa kiinnostusta ja halua olla tukemassa sitä. Summa on meille merkittävä, ja tulee käytettäväksi todennäköisesti joulun aikana asiakkaina olevien lasten ja aikuisten ilahduttamiseen”, yhdistyksen puheenjohtaja Merja Närhi sanoo.

Kiitokseksi puheenjohtaja luovutti Kirittärille yhdistyksestä kertovaa materiaalia sekä Jokainen on turvassa -kassin. “Haluamme, että upea keskisuomalainen joukkuekin on turvassa näinä syksyn harmaina ja pimeinä aikoina. Kassista löydätte Hyrrä-heijastimet koko joukkueelle, Närhi kiittää.

Puheenjohtaja Merja Närhi lahjoitti Kirittärille yhdistyksestä kertovaa materiaalia. Kassin vastaanottivat Ella Korpela ja Petri Kaijansinkko.