Jytaksi lahjoitti yhdistykselle lahjakortteja

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:llä on onni saada monenlaisia lahjoituksia, joilla voidaan auttaa suoraan asiakkaita. Nyt lämpimät kiitokset menevät Jyväskylän Aluetaksille eli tuttavallisemmin Jytaksille lahjakorttilahjoituksesta.

“Vaikka yhdistyksellä on oma auto ja käytämme sitä runsaasti erilaisissa asiakkaiden asioiden hoitoon liittyvissä asioissa, emme selviäisi ilman luotettavaa ja turvallista taksipalvelua. On ollut tärkeää huomata, että taksit tietävät toiminnastamme ja osaavat huomioida asiakkaidemme mahdolliset erityistarpeet. Palvelu on ystävällistä ja luotettavaa”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen kiittää.

“Kulunut vuosi on ollut meille todella haastava, mutta haluamme silti muistaa meidän tärkeimpiä asiakasryhmiämme. Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry tekee todella arvokasta työtä, ja he ovat olleet pitkään meille myös tärkeä asiakas”, Jytaksin markkinointipäällikkö Severi Allonen kertoo.

Jytaksin lahjoittamat lahjakortit käytetään asiakkaiden tärkeään ja tarpeelliseen liikkumiseen esimerkiksi terveydenhuollon palveluihin.

Jytaksin markkinointipäällikkö Severi Allonen lahjoitti taksilahjakortteja Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n käyttöön. Lahjakortit vastaanotti toiminnanjohtaja Susanna Huovinen.