Juhlavuosi näkyy lappulampussakin

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti viettää parhaillaan 75-vuotisjuhlavuottaan. Nyt myös Liitukujan ala-aulan lappulamppu on osa juhlavuottamme.

Lampun vaihtuvat laput viestittävät eri asioista vuoden aikana. Kesäkuun alusta yhdistyksen hallituksen jäsenet kiittävät lappulampussa työntekijöitä. Jokainen hallituksen jäsen on saanut itse kirjoittaa kiitoksensa ja niissä näkyy arvostus tekemäämme työtä kohtaan.

“Iloitsemme siitä, että hallituksemme jäsenet ottivat kirjoitushaasteen innolla vastaan ja lappuja syntyi paljon. Niissä kiitetään niin jaksamisesta muutoksen keskellä, hyvästä työilmapiiristä, koronan vastaisesta taistelusta ja suojautumisesta kuin myös ammattitaidosta, ymmärryksestä ja välittämisestä. Haluamme osoittaa vastavuoroisesti isot kiitokset meidän hallituksellemme, joka tekee omaa työtään sitoutuneesti vapaaehtoispohjalta, ilman erillisiä korvauksia”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.

Lappulampun tekstit vaihtuvat jälleen syyskuussa, silloin terveisiä pyydetään asiakkailtamme.

Juhlavuosi näkyy yhdistyksen toiminnassa monin tavoin. Syksyllä korona toivottavasti sallii yhdessä juhlinnan, mutta olemme jo juhlistaneet vuottamme kirjoituksilla työstämme sekä vierailevien kirjoittajien teksteillä lapsen osallisuudesta. Kaikki nämä kirjoitukset löydät verkkosivuilta ja somesta.