Lapsen oikeuksien viikko huipentui asiakasperheiden retkeen

Kansainvälistä Lapsen oikeuksien viikkoa ja päivää vietetään vuosittain marraskuussa. Tavoitteena on lisätä Lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta ja lapsen oikeuksien toteutumista. Tämän vuoden teemana on lapsen oikeus hyvään kohteluun.

Viikon kannanotto muistuttaa, että jokaisella lapsella on väliä, ja kaikilla lapsilla on oikeus tulla kohdelluksi hyvin. Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry haluaa olla vahvasti mukana tukemassa lapsen oikeuksien sopimuksen tavoitteita ja jokaisen lapsen oikeutta turvalliseen lapsuuteen.

Lapsen oikeuksien viikon kunniaksi yhdistys järjesti asiakasperheille retken Leon Leikkimaahan. Kymmenet lapset ja aikuiset pääsivät viettämään kivan leikkihetken ja tutustumaan toisiinsa. Osallistujia oli useammasta yhdistyksen yksiköstä. Asiakasperheille tarjotun retken mahdollista Kavli-säätiön antama lahjoitus. Yhdistys kiittää lämpimästi lahjoituksesta!