Hae meille tapaamispaikan ohjaajaksi!

Haluatko olla apuna vahvistamassa lapsen ja vanhemman suhdetta? Haemme vakituista ohjaajaa Tapaamispaikka Taikaan. Laita meille hakemus tulemaan 7.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Tapaamispaikan ohjaajana pääset turvaamaan lapsen ja hänestä erossa asuvan vanhemman tapaamisia. Tapaamispaikassa toteutetaan tuettuja ja valvottuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja. Tapaamispaikan ohjaajana olet apuna vahvistamassa lapsen ja tapaajavanhemman suhdetta, sekä tapaajan vanhemmuutta. Tehtävänäsi on turvata tapaamisen sujuminen lapsen edun mukaisesti, sekä tarvittaessa olla tukena lapsen hoidossa. Työtä tehdään päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä. Tapaamispaikka Taikassa pääset osaksi innostunutta ja välittävää työyhteisöä, johon kuuluu kolme ohjaajaa sekä vastaava sosiaalityöntekijä. Meillä et jää asiakastyön asioiden kanssa yksin, vaan pääset pohtimaan niitä sekä työn arjessa että viikoittaisissa henkilöstöpalavereissa. Pääset kanssamme myös ryhmätyönohjaukseen.

Palkkaa maksamme palkkaluokan G25 (Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus) mukaisesti. Osaamistasi tuemme Ensi- ja turvakotien liiton koulutuksilla ja työkokouksilla, ja työhyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Sinulta edellytämme tehtävään vaadittavaa koulutusta eli sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa, sekä vuoden kokemusta lastensuojelutyöstä tai muusta vaativasta perheiden tai lasten kanssa tehtävästä työstä. Edellytämme myös rikostaustaotetta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntalain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, mukautuvuutta nopeasti vaihtuviin tilanteisiin, työkokemusta tapaamispaikkatyöstä ja vastuullisuutta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on valtakunnallisen Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistys. Tarkoituksemme on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin, tukea vanhemmuutta ja perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta, ennaltaehkäistä perheväkivaltaa sekä auttaa ja hoitaa väkivallasta kärsiviä ja kriisitilanteissa olevia perheitä ja perheenjäseniä.

Haku päättyy 7.3.2023 klo 15.00.
Haastattelut pyritään pitämään 9-10.3.2023
Hakemus ja cv, sekä tiedustelut:
vastaava sosiaalityöntekijä Ida Halme, ida.halme@ksetu.fi, 050-5669539