Kuvassa Keski-Suomen ensi- ja turvakodin uusi hallitus

Keski-Suomen ensi- ja turvakodin uusi hallitus on valittu. Vuosikokouksen kunniaksi hallitus asettui ryhmäkuvaan.

Kuvassa takarivissä vasemmalta: Tuija Mäkinen, Nina Hirsiaho, Jussi Maasola, Marja-Liisa Tuikkanen, Hanna Hämäläinen ja Lenita Pihlaja. Alarivissä: Riikka Rantanen, Tuija Sojakka ja Salla Pehkonen. Kuvasta puuttuu Eila Tiainen.

Uusia jäseniä ovat Tuija Mäkinen (vuoden tauon jälkeen) ja Salla Pehkonen. Marja-Liisa Tuikkanen valittiin jatkokaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Hanna Hämäläinen.

Pitkäaikainen varapuheenjohtajamme Aila Kruus jäi pois hallituksesta. Puheenjohtaja Hanna Hämäläinen ja toiminnajanjohtaja Tuija Sojakka kiittivät Ailaa tärkeästä panoksesta hallituksen ja koko yhdistyksen työlle.

“Aila on aina muistanut nostaa esiin asiakkaidemme hyvinvoinnin ja sen, miksi olemme olemassa eli työmme perustan. Lisäksi hän arvostaa työntekijöitä ja muistaa kertoa tämän. Onneksemme Aila jatkaa vapaaehtoisena ollen mm. lastenhoitoapuna yhden vanhemman perheiden ryhmässä. Tämä tehtävä on ollut jo vuosia Ailalle mieluinen. Hän kertoo aina hymyillen, miten palkitsevaa on mahdollistaa vanhemmille pieni oma hetki muiden aikuisten kanssa, ja samalla saa itse olla lasten kanssa.”