KSETU_etusivu
KSETU_vapaaehtoisdoulatoiminta
previous arrow
next arrow

Ero lapsiperheessä -toiminta

Keskustelutukea kasvotusten, videovastaanotolla ja puhelimitse

Kahdenkeskistä keskustelutukea sekä henkilökohtaista palveluohjausta erotilanteessa. Tarjoamme luottamuksellista ja yksilöllistä keskustelutukea eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille. Tuki on ohjausta ja neuvontaa eroon sekä vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. Työskentelyssä pidämme esillä lapsen näkökulmaa ja autamme vanhempia yhteistyövanhemmuuden toteuttamisessa.

Tapaamisia voi olla 1 – 5 kertaa. Palveluun voi tulla anonyymisti ja tapaamiset ovat maksuttomia.

Voit varata ajan puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta.

Erotukihenkilö aikuiselle

Erotukihenkilötoiminta on koulutetun vapaaehtoisen antamaa vertaistukea erotilanteessa. Tukihenkilö kuuntelee, neuvoo käytännön asioissa omaan kokemukseen pohjautuen ja on vertaistukena erotilanteen tuomassa muuttuneessa elämäntilanteessa. Yhdistyksen työntekijä koordinoi tukihenkilötoimintaa.

Tuemme vanhempia toimivaan ja lapsen kannalta hyvään yhteistyöhön. Järjestämme sekä Ero lapsiperheessä -iltoja että vertaiskahviltatoimintaa vanhemmille, joka ovat erotilanteessa.

Erolapsiperheessä tapahtumat etänä

Tapahtumia järjestetään kuukausittain etänä Teams-yhteydellä. Näissä tapahtumissa saa työntekijän tukea ja eron kokeneiden vertaistukea erosta selviämiseen ja eron jälkeiseen vanhemmuuteen. Katso Apuaeroon.fi -sivustolta kaikki tapahtumat.

Suomalainen eroseminaari

Suomalainen eroseminaari on koulutetun ohjaajan vetämä vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia. Ryhmässä käydään läpi eroon johtaneet mekanismit, parisuhteiden rakenteet sekä käsitellään eroon liittyvää vihaa, pelkoa, surua ja yksinäisyyttä. Eroseminaari on tarkoitettu lapsiperheiden vanhemmille. Ryhmä järjestetään kski kertaa vuodessa.

Lisätietoa eroseminaareista ja ilmoittautumiset eroseminaari@ksetu.fi

Tutustu eroseminaarin esitteeseen (pdf).

AUTAMME SINUA JA LÄHEISIÄSI EROTILANTEESSA.