Haemme toiminnanjohtajaa Keski-Suomen ensi- ja turvakotiin

Sykkiikö sydämesi lasten ja perheiden oikeuksien puolesta?

Tahdotko auttaa lähisuhdeväkivallan keskellä eläviä?

Tule Keski-Suomen ensi- ja turvakotiin

Toiminnanjohtajaksi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän yli 70-vuotiaassa, luovassa ja vahvasti uudistavassa yhteisössä 40 motivoituneen lastensuojelun ammattilaisen johtajana. Meillä kokemus ja ammattitaito yhdistyvät ainutlaatuiseen ja osallistavaan tapaan työskennellä lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Haemme sinua, jolla on kokonaisnäkemystä, ajattelet pitkäjänteisesti ja olet aktiivinen verkottuja. Tunnet järjestötoiminnan ja lastensuojelun toimintaympäristön ja sinulla on kokemusta tuloksekkaasta vaikuttamis- ja kehittämistyöstä.  Johtajana olet muutoshakuinen, luova ja innostava.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Hyvät kontaktiverkostot kuntiin ja päättäjiin sekä rohkeus tarttua haasteellisiinkin kysymyksiin ovat tehtävässä eduksi.

Ensi- ja turvakotien liiton jäsenjärjestön toiminnanjohtajana olet mukana myös valtakunnallisessa kehittämis- ja verkostoyhteistyössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Eija Paloheimo (eija.paloheimo@ksetu.fi) tiistaina ja keskiviikkona 20 – 21.3.2018 klo kello 9 – 11 numerossa 040 769 1786.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen eija.paloheimo@ksetu.fi viimeistään perjantaina 23.3.2018.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

 

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on turvannut lasten ja perheiden arkea voittoa tavoittelemattomana järjestönä jo vuodesta 1946. Toimintamme pohjautuu lastensuojelutyön monipuoliseen erityisosaamiseen luovalla ja uudistavalla tavalla. Lastensuojelun ohella työskentelemme kansalaisjärjestönä lasten ja perheiden yhteiskunnallisen aseman puolesta.

Jyväskylässä toimiva ensi- ja turvakotimme auttaa vuosittain lähes 400 lasta perheineen tarjoamalla ympärivuorokautista tukea noin 9000 hoitovuorokautta. Kotikäyntejä teemme vuodessa lähes 1500, ja erilaiset avotyön muodot lisääntyvät ja monipuolistuvat jatkuvasti.