Ksetu vahvasti mukana lastensuojelupäivillä Turussa

Ksetu vahvasti mukana lastensuojelupäivillä Turussa

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti on vahvalla joukkueella mukana valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä Turussa 25.-26.9.2018. Lastensuojelupäivät on perinteinen, vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään nyt jo 54:ttä kertaa. Päivien teemana on tänä vuonna Tasavertainen arki. Tapahtuma on suunnattu lastensuojelun ja muiden alojen ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Lastensuojelupäivät järjestää Lastensuojelun Keskusliitto.

Saimme yhteiskuvaan Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajan, professori Pentti  Arajärven. Kuvassa myös Ksetun toiminnanjohtaja Susanna Huovinen (vas.), kriisi- ja väkivaltatyön palvelupäällikkö Satu Moisio, vastaava sosiaalityöntekijä Minna Pekkarinen, vauva- ja perhetyön palvelupäällikkö Sirpa Savolainen, vastaava sosiaalityöntekijä Pirjo Selin ja johtava sosiaalityöntekijä Tuija Sojakka.