Ryhdy kokemusasiantuntijaksi, hae nyt koulutukseen

Oletko toiminut yhdistyksessä kokemusasiantuntijana? Oletko kertonut avun saamisen kokemuksistasi lehdistöinfoissa tai seminaareissa? Haluaisitko olla kokemusasiantuntijana mukana esimerkiksi palvelujen kehittämisessä, kouluttamisessa ja vaikuttamisessa?

Ensi- ja turvakotien liitto järjestää jäsenyhdistysten palveluita tai tukea käyttäneille kokemusasiantuntijakoulutuksen. Koulutuksesta saat työkaluja ja varmuutta kokemusasiantuntijana toimimiseen erilaisissa tilanteissa ja tehtävissä. Lisäksi pääset työstämään omaa tarinaasi.

Koulutukseen voi hakea, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta kokemusasiantuntijana toimimisesta. Halu ja kiinnostus kokemusasiantuntijana toimimiseen riittävät.

Koulutuksen laajuus on 40 tuntia, sisältäen kaksi viikonloppua lähityöskentelyä ja itsenäisiä tehtäviä. Lähiviikonloput järjestetään 2.-3.2.2019 ja 23.-24.3.2019 koulutuskeskus Sopukassa.

Ensi- ja turvakotien liitto vastaa koulutuksen kustannuksista ja korvaa matkakustannukset edullisimman matkustustavan mukaan. Järjestämme tarvittaessa lastenhoidon Sopukassa koulutuspäivien ajaksi. Koulutukseen mahtuu mukaan 25 henkilöä.

Hae mukaan 5.12.2018 mennessä hakulomakkeella: https://my.surveypal.com/hakukokemusasiantuntijakoulutus

Otamme yhteyttä kaikkiin koulutukseen hakeneisiin 14.12.2018.

Jos jokin koulutukseen liittyvä mietityttää, ota yhteyttä:
Emmi Hela
emmi.hela@etkl.fi
puh. 040 7248272