Henkilöstöpäivässä juhlan tuntua

Uuden toimitalomme valmistuminen lähenee. Sen kunniaksi Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n henkilöstö kokoontui pohtimaan monia käytännön asioita muuttoon ja taloon liittyen.

Henkilöstöpäivässä puhuttiin muun muassa talossa kulkemisesta, tilojen käytöstä ja muuton hoitamisesta. Lisäksi päivän aikana käsiteltiin tärkeitä työsuojelun ajankohtaisia asioita sekä kiitettiin hyvästä työtä.

 

 

 

 

“Ensi- ja turvakotien liitto myönsi pitkäaikaiselle työntekijällemme Jyrki Nissiselle arvostetun Miina Sillanpää- mitalin hänen 25 vuotta jatkuneesta työstään yhdistyksen ja meidän asiakkaidemme hyväksi. Lämmin kiitos ja onnentoivotus Jyrkille”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi henkilöstöpäivässä kukitettiin vauva- ja väkivaltatyön prosessikoulutuksesta valmistuneet: Teresa Vilen (kuvassa vas.), Virpi Korhonen, Pia Suutari ja Johanna Rönkä.