Tarinakengät asteli Äänekosken kaupungintalolle

Tarinakengät-näyttely on nähtävillä Äänekosken kaupungintalon aulassa tammikuun ajan. Tervetuloa tutustumaan osallistavaan näyttelyyn, joka rakentuu väkivaltaa kokeneiden kertomuksista.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry juhlisti Ensi- ja turvakotien liiton sekä yhdistysten tekemää 40-vuotista väkivaltatyötä tuomalla Tarinakengät-näyttelyn joulukuun ajaksi Jyväskylän pääkirjastoon. Näyttelyn avauksen yhteydessä järjestettiin keskustelutilaisuus teemalla: Tavoitteena turvallinen arki – väkivallasta voi selviytyä.

Nyt Tarinakengät-näyttely on siirtynyt Äänekosken kaupungintalon aulaan. Avajaistilaisuuden järjestelyistä vastasi Äänekosken turvakodin väki. Paikalle saapui paljon asiasta kiinnostuneita ammattilaisia, kansalaisia ja median edustajia.