Työhyvinvointia ja yhdessä tekemistä Finlandia-tapahtumissa

Jyväskylässä oli viikonloppuna jälleen paljon tapahtumia. Olimme mukana lauantaina 19.9.2020 Finlandia Marathonin tapahtumissa: kävelyllä (5 km), varttimaratonilla (10,5 km) ja puolimaratonilla (21,1, km).

Sää suosi ja aurinko paistoi lähes koko päivän – tosin navakka tuuli hiljensi ainakin Kuokkalan sillalla osallistujien menoa. Tunnelma tapahtumassa oli kohdillaan, ja jokaiseen kävelyyn/juoksuun lähtijät saivat kuulla ennen lähtöä Sibeliuksen Finlandia-hymnin.

“Koronan takia yhdistyksen keväinen opintomatka jouduttiin siirtämään. Myös muita yhteisiä tapahtumia on pitänyt harkita uudestaan. Haluamme kuitenkin kiinnittää huomiota työhyvinvointiimme, josta Finlandia-tapahtumiin osallistumisen tukeminen oli yksi osoitus”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.