Kiinnostaisiko työ ensikodissa – hae meille

Haemme ensikotiin työntekijää aikavälille 7.6.-31.8.2021 sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä aamu-, ilta- ja yövuoroihin. Lisäksi haemme työntekijää pelkästään yövuoroihin aikavälille 14.6.-6.8.2021.

Voit olla esimerkiksi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakouluopiskelija tai jo alalle valmistunut. Arvostamme kokemusta vauvoista tai vauvaperhetyöstä sekä työelämästä, joustavuutta ja kykyä tarttua uusiin tilanteisiin ennakkoluulottomasti. Lastensuojelutyön kokemus katsotaan eduksi.

Valittavien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työntekijällä tulee olla hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Ajokortti katsotaan eduksi.

Tiedustelut

  • Ensisijaisesti: vastaava ohjaaja Taina Lakanen p. 050 4488 028, taina.lakanen@ksetu.fi
  • Mikäli et saa Tainaa kiinni, voit olla yhteydessä myös: vastaava sosiaalityöntekijä Riikka Huuskoon p. 050 5669 539, riikka.huusko@ksetu.fi
  • Voit myös lähettää hakemuksesi ja CV:si suoraan sähköpostitse osoitteeseen taina.lakanen@ksetu.fi

Keski-Suomen ensi- ja turvakotiyhdistyksen ensikoti tarjoaa perhekohtaista ja yhteisöllistä työskentelyä vauva- ja pikkulapsiperheille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista, ympärivuorokautista tukea. Työskentelyssä on keskeistä varhaisen vuorovaikutussuhteen tukeminen ja vanhemman arjen vakauttaminen.