Haluaisitko päästä tekemään työtä turvakodissa?

Etsimme Äänekosken turvakotiin nykyisiä ja tulevia ammattilaisia tekemään kanssamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden asiakkaiden parissa. Töitä löytyy erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tarjolla on sekä keikkatyötä että eri pituisia työsuhteita, olipa vuorotyö tai pelkät yövuorot sinun juttusi. Otathan yhteyttä, niin keskustellaan lisää toiveistasi ja mahdollisuuksistasi työskennellä meillä!

Turvakodin työhön kuuluu asiakkaiden turvakotipalvelun tarpeen arviointia, kriisityötä, psykososiaalista tukea sekä suunnitelmallista omaohjaajatyötä kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu arjen sujuvuudesta ja yhteisöllisyydestä vastaaminen sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Meillä et jää asiakastyön asioiden kanssa yksin, vaan pääset pohtimaan niitä sekä työn arjessa että viikoittaisissa henkilöstöpalavereissa.

Turvakodin työtehtävissä edellytetään sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015) sekä hygieniapassia, rikostaustaotetta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntalain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Lyhyempiin työsuhteisiin voimme huomioida myös alan opiskelijat. Monenlaisesta työkokemuksesta on tässä työssä hyötyä. Tärkeintä on, että Sinulla on avoin ja asiakaslähtöinen asenne. Työsuhteissa on koeaika.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa turvakotipalvelua yhtenä THL:n palveluntuottajana. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeville henkilöille ja perheille.

Joko kiinnostuit? Kysäise lisää tai laita suoraan hakemuksesi tulemaan!

Tiedustelut: vastaava sosiaalityöntekijä Minttu Lämsä, p. 050 342 3420 tai minttu.lamsa@ksetu.fi

Hakemus ja CV: sähköpostitse osoitteeseen minttu.lamsa@ksetu.fi