Haemme Äänekosken uuteen turvakotiin sosiaalityöntekijää

Haemme kesällä 2019 avattavan uuden Äänekosken turvakodin vastuuhenkilöksi sosiaalityöntekijää. Haethan tehtävään 10.4.2019 mennessä!

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry tuottaa turvakotipalvelua yhtenä THL:n palveluntuottajana. Tarjoamme välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeville henkilöille ja perheille.

Yhdistyksellä on vuosikymmenien kokemus turvakotitoiminnasta Jyväskylässä sijaitsevan turvakodin myötä. Kesällä 2019 avaamme Äänekoskelle uuden turvakodin, jossa on seitsemän perhepaikkaa.

Haemme nyt turvakodin vastuuhenkilöksi sosiaalityöntekijää 2.5.2019 alkaen.

Sosiaalityöntekijä toimii turvakodin lähiesimiehenä ja on vastuussa turvakodin asiakastyöstä. Tehtäviin kuuluvat myös rekrytointi, talouden seuranta sekä toiminnan kehittäminen ja raportointi yhteistyössä kriisi- ja väkivaltatyön palvelupäällikön kanssa. Lisäksi sosiaalityöntekijä tekee asiakastyötä sosiaalityön asiantuntemusta vaativissa tehtävissä. Tehtävään valitun tulee olla laillistettu sosiaalityöntekijä (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta 1103/2018). Lisäksi valitulla tulee olla hygieniapassi. Palkkaluokka on G30.

Kysy lisää: palvelupäällikkö Satu Moisio (p. 050 443 5030) ja johtava sosiaalityöntekijä Tuija Sojakka (p. 050 441 2955).

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse satu.moisio@ksetu.fi 10.4.2019 klo 15.00 mennessä.