Muistathan jäsenhankintakampanjamme – tule mukaan!

Jäsenhankintakampanjamme on pyörähtänyt käyntiin. Jäsenyys tuo hyvän mielen ja tekee hyvää asiakkaillemme. Tutustu nyt ja osallistu kilpailuun.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry osallistuu koko Ensi- ja turvakotien liiton yhteiseen jäsenhankintakampanjaan tämän vuoden kuluessa. Jäsenet ovat kansalaisjärjestötoiminnan ytimessä: he ovat yhdistyksen aktiiveja, vapaaehtoisia ja päättäjiä. Jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen päätöksentekoon ja saamaan muita tarkempaa tietoa yhdistyksen toiminnasta. Tarjoamme jäsenistöllemme entistä enemmän tietoa, tilaisuuksia ja mahdollisuuksia olla viemässä yhdistyksen tärkeitä arvoja ja asiakkaiden kokemuksia laajempaan keskusteluun yhteiskunnassamme.

Arvontoja, kilpailuja ja palkintoja

Jäsenhankintakampanjamme sisältää seuraavat osiot: Kampanjan yllärit, Kuukauden Jäsen ja Jäsenhankintakilpailu. Lisäksi osallistumme yhdessä muiden yhdistysten kanssa liiton erityisille jäsenhankintakampanjan teemaviikoille, jotka ajoittuvat syys-lokakuun vaihteeseen.

Kampanjan yllärit tarkoittaa kunakin kuukautena jäseneksi liittyneiden kesken mukavien palkintojen arvontaa. Kesäkuussa arvomme kassillisen saunavihtoja ja heinäkuussa mansikkalaatikon. Ylläreitä on luvassa koko loppuvuodeksi, joten aikaa jäsenyyttä harkitseville tarjotaan reilusti.

Kuukauden Jäsen tarkoittaa yhden jäsenemme esittelyä joka kuukausi verkkosivuillamme, facebookissa ja uuden talomme tiloissa. Toivomme Kuukauden Jäsenen kertovan, miksi hän on jäsen juuri meidän yhdistyksessämme, mitä se on hänelle antanut ja mitä meidän pitäisi erityisesti kehittää.

Näiden lisäksi julistamme avoimeksi jäsenhankintakilpailun! Jos saat jäseniksi omia ystäviäsi, tuttaviasi ja sukulaisiasi, pyydä heitä kertomaan jäseneksi liittyessään, että juuri sinä sait heidän mukaan. Näin olet mukana pienimuotoisessa kisassamme, jossa eniten jäseniä hankkineiden kesken arvotaan kivoja palkintoja.

Miksi tulla mukaan jäseneksi meille?

Siksi, että olet jo pelkällä jäsenmaksulla (15 euroa/vuosi) tukemassa meidän asiakasperheidemme virkistystoimintaa sekä lelujen ja lastentarvikkeiden hankintaa. Asiakkaamme ovat vaikeissa elämäntilanteissa ja tarvitsevat tätä tukea. Jäsenenä saat tietoa toiminnastamme, pääset mukaan mukaviin tapahtumiin ja voit myös auttaa konkreettisesti osallistumalla yhdistyksen toimintaan monin eri tavoin.

Liity jo tänään: http://ksetu.fi/haluatko-auttaa/liity-jaseneksi/

KSETU vapaaehtoisdoulatoiminta