Johanna sai makoisat mansikat

Keski-Suomen ensi- ja turvakodin jäsenhankintakampanjan yllätysarvonnassa olivat mukana touko- ja kesäkuussa liittyneet uudet jäsenet. Onnetar nosti lappujen joukosta voittajan, joka sai kesän kunniaksi omakseen mansikkalaatikon.

Iloinen voittaja Johanna Virtanen poikkesi Suuruspäähän hakemaan mansikat. Onnea vielä kerran Johanna!

Jäsenhankintakampanja jatkuu edelleen. Heinä-elokuussa jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan toiminnanjohtajan opastuskierros uudessa toimitalossa ja talokierroksen päätteeksi nautitaan kunnon kahvit.

“Jäsenyys on tärkeä valinta tukea työtämme vaikeassa elämäntilanteessa olevien ihmisten hyväksi”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.

Liity sinäkin mukaan jo tänään. Lue lisää: http://ksetu.fi/muistathan-jasenhankintakampanjamme-tule-mukaan/