Muutamme uuteen ensi- ja turvakotiin

Nyt se on totta! Muutamme syyskuun ensimmäisellä viikolla uuteen ja kauan odotettuun toimitaloomme osoitteeseen Liitukuja 2.

Vuosikymmenten työ Suuruspäässä, Peltoniemen tilalla on päättymässä. Muuton myötä saman katon alle siirtyvät ensikodin ja turvakodin kanssa Avopalvelu Ainon sekä järjestölähtöisen työmme toiminnot Sepänkadulta ja lähisuhdeväkivaltatyön toimipiste Polttolinjalta.

UUSI OSOITTEEMME ON LIITUKUJA 2, 40520 JYVÄSKYLÄ.

Tulo-ohjeet ja pysäköinti

Liitukuja sijaitsee Kuokkalan keskustassa ja meille käännytään samasta risteyksestä kuin Kuokkalan koulullekin. Pihassamme on rajoitetusti parkkialuetta ja pihalla saa pysäköidä vain merkityille alueille. Lisäpaikkoja löytyy tarvittaessa Liitukujalta taloamme vastapäätä olevalta alueelta.

Myös Kuokkalan keskustassa on maksuttomia, kiekollisia parkkialueita useamman tunnin pysäköintiä varten. Pihassamme on kaksi varattu-kyltillä merkittyä paikkaa, mutta ethän jätä autoasi näille varatuille paikoille. Erikseen on merkitty paikka liikuntarajoitteisille.

Bussiyhteydet

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja. Kuokkalaan pääsee Jyväskylän keskustasta busseilla 4, 15, 15K, 18, 18K, 19 ja 20. Kun jäät kyydistä Kuokkalan kirkon pysäkillä, pääset hyvin lähelle Liitukujaa. Lisäksi käytettävissä ovat bussit 5 ja 5K, jotka kulkevat Mattilanniemen ja Ylistönmäen kautta.

Linkki aika-tauluihin: http://linkki.jyvaskyla.fi/download/102846_Linkki_talviaikataulu_2019-20_aikataulusivut_web.pdf

Kysy lisää

Mikäli muuttoaikatauluista tai muusta uusiin toimitiloihin liittyvästä tulee kysyttävää, olethan yhteydessä ensisijaisesti siihen yksikköön, jossa asioit. Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös yhdistyksen toiminnanjohtajaan. Kaikki yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.