Palvelupäällikkö Satu Moisio siirtyy uusiin tehtäviin

Vietimme perjantaina 9.8. haikeita läksiäisiä, kun kriisi- ja väkivaltatyön palvelupäällikkö Satu Moisio siirtyy Jyväskylän kaupungille varhaisen tuen palvelujen palveluesimieheksi.

“Satu sai läksiäisjuhlassa kuulla useammankin kiitospuheen, joissa kerrattiin kaikkea sitä, mitä hän on tehnyt yhdistyksen palveluksessa ollessaan. Puheissa huomioitiin Satun vahva ammatillinen osaaminen, kyky ottaa lyhyessä ajassa monimutkaisia asioita haltuun ja hoitaa useita vaativia työtehtäviä yhtä aikaa tehokkaasti ja nopeasti”, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.

Puheissa kiitettiin lisäksi Satun lämmintä, auttavaista ja inhimillistä otetta työyhteisössä. Eikä taaskaan selvitty kuivin silmin!

“Jäämme kovasti kaipaamaan Satua – samalla, kun ymmärrämme hänen intonsa hakeutua uusiin ja vastuullisiin tehtäviin. Ymmärrämme myös uuden työnantajankin innon ottaa taitava Satu joukkueeseensa. Kiitämme Satua lämpimästi yhteisistä vuosista ja toivotamme kaikkea hyvää uusiin tehtäviin”, Susanna korostaa.