Ammattilainen – tule eroauttamisen koulutukseen

Neljäs maakunnallinen eroseminaari-koulutus pidetään Jyväskylässä Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2019. Koulutuksen teemana on ”Kuuluuko lapsen ääni – lapsen oikeudet erossa, myös erityislasten ja maahanmuuttajaperheiden näkökulmasta”.

Koulutus pidetään klo 9-16 Vaajakosken kirkossa, osoitteessa Kirkkotie 11, Vaajakoski.

Koulutus on tarkoitettu Keski-Suomen ammattilaisille, jotka kohtaavat erotilanteessa olevia lapsia ja heidän perheitään. Koulutus on maksuton.

Koulutuksen järjestelyistä vastaa Keski-Suomessa eroauttamisen parissa työskentelevien tahojen verkosto: Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry, Jyväskylän seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus, Jyväskylän kaupunki ja Äänekosken kaupunki.

Ilmoittaudu mukaan 13.11.2019 mennessä tämän linkin kautta ja tarkemman ohjelman näet tästä IV Eroseminaarin ohjelma

ero lapsiperheessä eroneuvoilta