Vuoden lapsellinen teko on meidän!

Vietimme lasten oikeuksien päivää työn merkeissä ja pidimme Vauvana elämä alkaa -tilaisuuden kauppakeskus Forumissa. Iltapäivä toi meille myös ison tunnustuksen.

Kauppakeskus Forumissa esittelimme erityisesti vauvaperheiden parissa tekemäämme työtä. Mukana olivat myös ensikoti ja Pidä kiinni -avopalvelu Aino.

Pelastaa Lapset Jyväskylä halusi palkita meidät Vuoden lapsellinen teko -diplomilla lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta tehdystä työstä. Erityiskiitos annettiin siitä, että uudessa toimitalossamme lapset on huomioitu erityisen hienosti. Olemme todella iloisia, otettuja ja kiitollisia tästä tunnustuksesta. Yhdistyksen puheenjohtaja Merja Närhi korosti järjestöjen yhteistyön merkitystä ja heti paikan päällä syntyikin ideoita yhteisten tilaisuuksien järjestämisestä. Tästä on hyvä jatkaa!

“Lapsen oikeuksien sopimus täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja me haluamme olla jatkossakin nostamassa esiin sopimuksen tärkeyttä. Vaikka juhlimme yhtenä päivänä tai viikkona vuodesta, lapsen oikeudet on pidettävä kirkkaana mielessä joka päivä”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen korostaa.

 

 

 

 

 

 

 

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti sai lasten oikeuksien päivänä Vuoden lapsellinen teko -diplomin.

 

 

 

 

 

 

Pelastakaa lapset Jyväskylän puolesta diplomin luovittivat hallituksen jäsen Päivi Ojanen (vas.) ja puheenjohtaja Anneli Rautiainen. Diplomin vastaanottivat Susanna Huovinen ja Merja Närhi.

 

 

 

 

 

 

 

Lasten oikeuksien päivänä Susanna Huovinen (vas.) kohtasi kauppakeskus Forumissa myös kaupunginhallituksen puheenjohtajan Meri Lumelan.