Tervetuloa vapaaehtoiseksi, nähdään 17.2. klo 17-19!

Haluatko tuoda iloa vauvoille, lapsille ja vanhemmille? Haluatko olla mukana toimimassa turvallisen lapsuuden ja elämän puolesta? Tervetuloa kuulemaan lisää vapaaehtoistehtävistä ja toiminnan paikoista Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:ssä maanantaina 17.2.20 klo 17-19.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n toiminnassa on ollut mukana vapaaehoisia jo vuosikymmenten ajan. Asiakkaillemme vapaaehtoisten tarjoama apu on korvaamattoman tärkeää. Vapaaehtoisena saat merkityksellisen tehtävän, jossa voit auttaa ja tukea lapsia ja perheitä. Voit osallistua omien aikataulujesi mukaan silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Työstä saat iloa, uusia kokemuksia ja mukavan porukan, jossa toimia.

Vapaaehtoisina voivat työskennellä monenlaiset ihmiset. Et tarvitse mitään erityisosaamista, sillä me annamme tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen kuhunkin tehtävään. Pyrimme siihen, että jokainen pääsee hyödyntämään omaa osaamistaan. Halu auttaa, myönteinen asenne ja iloinen mieli vievät pitkälle.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: anne.backman@ksetu.fi tai p. 050 4522 580.

Vapaaehtoisten perehdytysilta 17.2.2020 klo 17-19