Vapaaehtoismessut vetivät puoleensa

Olimme mukana toteuttamassa yhdeksänsiä vapaaehtoismessuja 16.1. Jyväskylän kaupungin pääkirjastolla. Messuilla tehtiin uusi ennätys: yli 650 kävijää!

Vapaaehtoismessuilla toimijat esittelivät vapaaehtoistoiminnan eri muotoloja ja esiintymislavalla järjestettiin oheisohjelmaa: kuulimme mielenkiintoisia vapaaehtoistarinoita, seurasimme  improvisaatioteatteri Mieletön Sitruunan esitystä sekä tapasimme valelääkärin. Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n työ ja vapaaehtoistoiminta kiinnosti kävijöitä kovasti. Saimme mukaan toimintaamme kymmenenkunta uutta vapaaehtoista.

Liity sinäkin mukaan joukkoomme, nähdään 17.2. klo 17-19!

Keski-Suomen ensi ja turvakoti ry:n vapaaehtoisena saat merkityksellisen tehtävän, jossa voit auttaa ja tukea lapsia ja perheitä. Voit osallistua omien aikataulujen mukaan silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Et tarvitse mitään erityisosaamista, sillä annamme tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen kuhunkin tehtävään.

Tule kuulemaan lisää vapaaehtoistehtävistä ja toiminnan paikoista. Järjestämme perehdytysillan maanantaina 17.2 klo 17-19 Liitukujalla.

Lue lisää esitteestä ja ilmoittaudu mukaan: anne.backman@ksetu.fi tai p. 050 4522 580

Vapaaehtoisten perehdytysilta 17.2.2020 klo 17-19