Onnittelemme valmistuneita!

Työyhteisöstämme löytyy koulutuksesta kiinnostunutta väkeä, ja myös työnantaja suhtautuu myönteisesti työntekijöiden omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Onnittelemme nyt lämpimästi lähisuhdeväkivaltatyön ammattilaisiamme Pia Suutaria ja Riikka Taipaletta. Pia valmistui seksuaaliterapeutiksi ja Riikka sai valmiiksi ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnot.

“On hienoa, että työntekijöidemme aktiivisuus ja into uuden oppimiseen tuo lisää osaamista koko yhdistykselle. Opintoihin lähtö oman työn ohella vaatii aina panostusta ja aikaa. Siksikin on syytä juhlistaa valmistumistanne”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoi valmistuneiden vastaanottaessa kukat henkilöstön kuukausikokouksessa.

Onnea valmistuneille!
Pia Suutaria ja Riikka Taipaletta onniteltiin lämpimästi henkilöstön kuukausikokouksessa.