Kiitämme vuodesta 2020 ja toivotamme hyvää joulua!

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry kiittää kuluneesta vuodesta. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme, jäseniämme, vapaaehtoisiamme ja lahjoittajiamme tämän poikkeuksellisen vuoden yhteistyöstä.

“Kaikenlaiseen on koronan kanssa jouduttu, mutta yhdessä on selvitty. Olemme tänäkin vuonna auttaneet satoja lapsia ja aikuisia, jotka ovat olleet syystä tai toisesta vaikeassa elämäntilanteessa”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen sanoo.

“Vielä tällä viikollakin yhdistys on saanut asiakkaille annettavaksi ihania ja iloisia joululahjoja. Kiitämme pupujen tekijää – pupuja onkin jo taas odotettu! Haluamme myös lämpimästi kiittää Studio Aki Korpista eri liikkeistä kerätyistä joululahjoista, joista kuvassa on näkyvillä vain pieni osa. Iso kiitos Akille ja kaikille työntekijöille, jotka ovat lahjoitusmahdollisuudesta kertoneet sekä tietysti asiakkaille, jotka ovat hienoja lahjoja paketteihin käärineet. Asiakkaamme – niin lapset kuin aikuisetkin – saavat näistä jouluiloa. Lämmin kiitos meiltä kaikilta!

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry toivottaa kaikille oikein hyvää ja levollista joulua sekä koronavapaampaa uutta vuotta 2021! Pysytään turvassa ja terveinä myös joulun aikana.