Kiitämme lahjoituksesta!

Jyväskylän Soroptimistiklubi teki yhdistyksellemme rahalahjoituksen asiakkaiden hyvinvointiin ja virkistykseen. Klubi on kerännyt varoja muun muassa arpajaisilla sekä erilaisten tilaisuuksien pääsymaksuilla.

Keski-Suomen ensi- ja turvakodin väki kiittää klubia lämpimästi lahjoituksesta, ja lupaa raportoida sen käytöstä.

“Meille lahjoitukset ovat todella tärkeä tuen muoto, sillä haluamme järjestää asiakkaillemme retkiä, virkistystä ja pieniä juhlahetkiä. Lisäksi lahjoitusvaroilla ostetaan yksiköiden käyttöön leluja, pelejä ja muita toiminnassa tarvittavia tavaroita”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen kertoo.

Soroptimistit on kansainvälinen naisten järjestö, joka pyrkii toiminnallaan parantamaan naisten ja tyttöjen asemaa.

Kuvassa Susanna Huovinen (vas.), klubin seniorijäsen Leena Hänninen, pastpresidentti Eija Virnes ja presidentti Elli Ojaluoto.