Kiitämme Yrityskylän lahjoituksesta!

Yrityskylä Keski-Suomi lahjoitti kevään töiden päättymisen kunniaksi kylän kioskin ylimääräiset herkut Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:lle. Lämmin kiitos lahjoituksesta!

Yrityskylä on peruskoulun kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille suunnattu oppimiskokonaisuus työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti 11 alueella, tavoittaa noin 90 000 oppilasta vuodessa ja perustuu suomalaiseen opetussuunnitelmaan. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

Koska työt ovat tältä keväältä tehty, Yrityskylä Keski-Suomi halusi lahjoittaa kioskista jääneet herkut, kuten suklaat, pähkinät ja keksit, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:lle viestillä: Teette tärkeää työtä!

“Keski-Suomen ensi- ja turvakodin asiakkaiden puolesta iso kiitos lahjoituksesta! Herkut jaettiin eri yksiköiden kesken, joten kaikki asiakkaamme pääsevät osalliseksi tästä lahjoituksesta”, toiminnanjohtaja Susanna Huovinen kiittää.

 

 

 

Kuvassa lahjoittajien puolesta TAT:n aluepäällikkö Jaana Käppi ja aluekoordinaattori Esa Huuskonen.