Yhdistys panostaa työntekijöiden osaamiseen

Tänään päättyi yhdistyksessämme toteutettu koulutuskokonaisuus. Kuusi päivää sisältävään koulutukseen ovat osallistuneet kaikki yhdistyksemme vakituiset asiakastyötä tekevät ammattilaiset.

Kouluttajana on toiminut Integrum-instituutin kouluttaja Juhani Laakso, joka puhui tänään siitä, miten työntekijät voivat huolehtia omasta työssä jaksamisestaan haastavan asiakastyön keskellä. Kun kaikissa yksiköissämme tehdään vaativaa työtä, aihe on todella tärkeä.

Yhdistyksen tärkein voimavara ovat osaavat ja ammattitaitoiset työntekijät. Siksi iso panostus tähänkin koulutuskokonaisuuteen on kannattava sijoitus työntekijöiden kehittymiseen ja jaksamiseen. Koulutukset tarjoavat myös hienon mahdollisuuden henkilöstön keskinäiselle keskustelulle, vaikka koulutus toteutettiin verkkoympäristössä. Suhtaudumme myönteisesti myös työntekijöiden omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Juhani Laakso on kokenut psykologi, psykoterapeutti ja psykoterapian kouluttaja. Hänellä on yli 40 vuoden kokemus aiheista, joista hän kouluttaa. Työntekijämme ovat antaneet Juhanin koulutuksesta kiittävää palautetta.

kuva: Juhani Laakso/Integrum instituutti