Tänään vietettiin Susannan läksiäisjuhlaa

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:ssä oli tänään toiminnanjohtaja Susanna Huovisen läksiäiskahvien aika. Susanna siirtyy myöhemmin syyskuussa hoitamaan merkittävää tehtävää valtiovarainministeriön hallintopolitiikan alivaltiosihteerinä.

Yhdistyksen väki kiitti ja onnitteli Susannaa. Toivotettiin myös myötätuulta uuteen tehtävään ja sitä, että järjestökentän asiat pysyvät jatkossakin mielessä.

“Olen saanut toimia tämän huikean yhdistyksen toiminnanjohtajana neljän vuoden ajan. Tulin tehtävään keskelle uuden toimitalon rakennusprojektia ja Äänekosken uuden turvakodin suunnitteluvaihetta. Vuodet ovat olleet työntäyteiset – olen oppinut valtavasti ja jo ennestään syvä kunnioitukseni yhdistyksen vaativaa asiakastyötä tekeviä rautaisia ammattilaisia kohtaan on vain kasvanut”, Susanna sanoo.

“Työ on ollut hyvin monipuolista ilman kahta samanlaista päivää. Haluan esittää lämpimät kiitokseni koko yhdistyksen väelle yhteisistä vuosista. Suuntaan uusiin tuuliin hyvällä mielellä, sillä koen, että yhdistyksessä asiat ovat kunnossa ja hallituksemme valitsee varmasti viisaasti jatkajan tähän tehtävään.”

Lämpimät kiitokset Susannalle

“Olemme todella iloisia ja kiitollisia siitä, että Susanna on ollut toiminnanjohtajana viimeiset neljä vuotta. Toivoimme aikanaan uudelta toiminnanjohtajalta ennen kaikkea sitä, että hän vahvistaa verkostojamme ja tuo yhdistykselle näkyvyyttä ja uusia toimintatapoja. Ja sen Susanna on todella tehnyt. Keskellä rakennusprojektia ja keskellä pandemiaa, Susanna on nostanut yhdistyksemme aivan uudelle tasolle”, hallituksen puheenjohtaja Merja Närhi korostaa.

“Kiitämme Susannaa lämpimästi ja toivotamme menestystä uusiin työtehtäviin.”

Yhdistyksen uuden toiminnanjohtajan haku on käynnissä. Tehtävään tuli yli 20 hakemusta ja hallitus pyrkii tekemään valinnan syyskuun puolivälissä.

Lisätiedot: Merja Närhi, merja.narhi@ksetu.fi, p. 050 463 0585