Haemme vastaavaa sosiaalityöntekijää ensikotiin ja tapaamispaikkaan

Haemme vastaavaa sosiaalityöntekijää ensikotiin ja tapaamispaikkaan. Laitathan hakemuksesi tulemaan 21.10.2022 klo 15 mennessä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä. Tehtäviisi kuuluvat ensikodin ja tapaamispaikan asiakastyön ja henkilöstön johtaminen, asiakastyö ensikodin sosiaalityön asiantuntemusta vaativissa tilanteissa sekä toiminnan kehittäminen ja talouden seuranta. Esihenkilönä pääset osaksi yhdistyksen johtoryhmää ja kehittämään koko yhdistyksen toimintaa.

Saat työhösi johtoryhmän, muiden esihenkilöiden, työnohjauksen sekä valtakunnallisen ensi- ja turvakotien liiton tuen. Osaamistasi tuemme koulutuksilla sekä liiton työkokouksilla sekä työhyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Sinulta edellytämme sosiaalityöntekijän pätevyyttä, rikostaustaotetta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Arvostamme työkokemusta lastensuojelun sosiaalityön tehtävistä, esihenkilökokemusta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan tesin mukaan G31 + henkilökohtainen lisä 200 €.

Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen sirpa.savolainen@ksetu.fi 21.10.2022 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pyritään pitämään 26.10.2022.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on yksi valtakunnallisen Ensi- ja turvakotien liiton 30 jäsenyhdistyksestä. Tarkoituksemme on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin, tukea vanhemmuutta ja perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta sekä auttaa väkivallasta kärsiviä ja kriisitilanteissa olevia perheitä ja perheenjäseniä.