Suukkoja ja turvakotitietoa Äänekoskella

Turvakotien valtakunnallisen teemakuukauden kunniaksi kävimme kertomassa turvakotipalveluista Äänekosken kirjastossa. Tärkeä asia veti puoleensa.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti jalkautui tiistai-iltana 13.11. jakamaan infoa turvakotipalveluista Äänekosken kirjastoon. Johtava sosiaalityöntekijä Tuija Sojakka ja ohjaaja Satu Pellinen ilahtuivat asian saamasta huomiosta. Turvakodin toiminnasta kävi keskustelemassa iso joukko ihmisiä.

“Aihe herätti paljon kiinnostusta ja useat kansalaiset kertoivat kokevansa toiminnan ja siitä tiedottamisen tärkeänä”, Sujakka ja Pellinen kertovat.

Äänekosken vierailu liittyy marraskuussa vietettävään valtakunnalliseen turvakotien teemakuukauteen, jonka aikana Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä kaikki Suomen turvakodit haluavat lisätä tietoisuutta saatavilla olevista palveluista sekä madaltaa turvakotien käyttökynnystä.

Tuija Sojakka ja Satu Pellinen kohtasivat Äänekosken kirjastossa turvakotitoiminnasta kiinnostuneita kansalaisia. Tarjolla oli tiedon lisäksi suklaasuukkoja.