Ilo auttaa Keski-Suomessa

Ilo auttaa -kampanjassa Osuuskauppa Keskimaa ja sen asiakasomistajat lahjoittavat yli 130 000 euroa lasten, perheiden ja vanhusten arjen parantamiseen Keski-Suomessa. Summa jakautuu eri toimijoille, ja yhden osuuden saa myös Ksetu.

Kampanjan kohderyhmänä on tänä vuonna viisi järjestöä: Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki eli Lastu ry, Olympiakomitean Lasten liike -iltapäiväkerhot, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry, SPR sekä Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry.

Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanja ja -lahjoitus toteutettiin ensimmäisen kerran 2017.
“Saimme viime vuodesta runsaasti positiivista asiakaspalautetta. Opimme, että yhdistämällä voimamme pystymme aidosti auttamaan eri kohderyhmiä ja saamme yhdessä hyvää aikaan”, Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä sanoo.

Lahjoitus menee asiakasperheiden iloksi

Keski-Suomen ensi- ja turvakodin toiminnanjohtaja Susanna Huovinen iloitsee koko yhdistyksen puolesta lahjoituksesta.

“Tämä kertoo meille siitä, että työtämme tunnetaan ja sitä arvostetaan. Kiitos kuuluu ensisijaisesti osaavalle ja sitoutuneelle henkilöstöllemme. Uskon, että myös monet asiakkaat ovat kertoneet omista kokemuksistaan ja saamastaan avusta ja tuesta eteenpäin”, Huovinen sanoo.

”Meille oli selvää, että koko lahjoitettava summa käytetään nimenomaan asiakasperheidemme hyödyksi. Näin toimimme kaikkien lahjoitusvarojen kanssa. On upeaa, että osa lahjoituksesta tulee meillä lapsiasiakkaiden hyvin pitkäaikaiseen käyttöön uuden talomme pihalle rakentuvan leikkipuiston kautta. Loput lahjoituksesta käytämme joulujuhlaan, retkeen ja pihajuhlaan. Näissä kaikissa pääosassa ovat nykyiset ja entiset asiakkaamme”.

Huovinen kiittää lämpimästi Keskimaan asiakasomistajia, henkilöstöä ja koko osuuskaupan väkeä oman maakunnan yhdistyksen tukemisesta näin merkittävällä tavalla.

 

 

 

 

 

 

Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanja näkyy medioissa ja myymälöissä vaiheittain 28.11.2017 alkaen ja jatkuu jouluun saakka.