Tule vapaaehtoiseksi ensi- ja turvakotiin

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti on mukana esittelemässä vapaaehtoistoiminnan paikkoja torstaina 29.11. Tervetuloa mukaan Kansalaistoiminnan keskus Matarassa järjestettäville Vapaaehtoiseksi-messuille!

”Yllättävän pienellä oman ajan käytöllä voi tuottaa suurta iloa toisille ihmisille ja itselle hyvää mieltä, kun voi auttaa. Rohkeasti vaan mukaan”, ohjaaja Anne Backman Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:stä innostaa.

Yhdistyksessä on mukana vapaaehtoisia monenlaisissa tehtävissä, kuten apukäsinä arjessa, lastenhoitajina, vapaaehtoisina synnytystukihenkilöinä, eroneuvovapaaehtoisina ja lemmikinhoitajina. Mukaan haluavat vapaaehtoiset kutsutaan haastatteluun, jonka aikana etsitään sopiva tehtävä ja sovitaan, milloin ja missä työmuodossa tuleva vapaaehtoinen voi aloittaa. Kansalaistoiminnan tiimiläiset hoitavat haastattelut, koulutuksen ja tuen vapaaehtoisille.

“Et tarvitse mitään erityisosaamista, sillä me annamme tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen kuhunkin tehtävään. Pyrimme siihen, että jokainen pääsee hyödyntämään omaa osaamistaan. Halu auttaa, myönteinen asenne ja iloinen mieli vievät pitkälle”, Backman sanoo.

Jos kiinnostuit ja haluaisit olla mukana tuomassa iloa vauvoille, lapsille ja vanhemmille, käy täyttämässä yhteydenottolomake http://ksetu.fi/haluatko-auttaa/tule-vapaaehtoiseksi/

Vapaaehtoismessut 29.11.2018 klo 13-18
Kansalaistoiminnan keskus Matara
Matarankatu 6 A 1, 40100 Jyväskylä

Ohjelmassa:
klo 13 avajaiset, tanssia ja akrobatiaa
klo 13-17 Pimé Café avoinna
klo 13.30 messualue avataan
klo 13.30 tehdään yhdessä joulukortteja palvelutalon asukkaille
klo 15 sadalle ensimmäiselle metrilakut hyvistä yksinäisyyden vähentämisen vinkeistä
17.30 bingo ja lattariesitys