Pekka Haavisto kävi kylässä

Kansanedustaja, Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto vieraili Keski-Suomen ensi- ja turvakodissa sunnuntaina 10.2. aamukahvien merkeissä.

Keskusteluissa nousivat esiin muun muassa ensi- ja turvakodin asiakkaiden moninaiset tilanteet, kilpailutusten aiheuttamat haasteet sosiaalialalla, ylisukupolviset ongelmat sekä yhdistystoimijoiden asema tulevassa sote-ratkaisussa. Yhdistyksen toiminnan esittelyn ohella Haavisto pyörähti tutustumassa myös Ensikodissa.

 

 

 

 

 

 

Kuvassa Laukaan kunnanhallituksen 2. vpj Hannele Vestola (vas.), Ksetun toiminnanjohtaja Susanna Huovinen, Ksetun hallituksen jäsen ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Tuija Mäkinen, Ksetun turvakodin vastaava ohjaaja Pirkko Kangasniemi, kansanedustaja Pekka Haavisto sekä Jyväskylän kaupunginhallituksen pj Meri Lumela.