Haemme työntekijöitä avopalveluyksikkö Ainoon

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry hakee ohjaajaa ja ohjaajan sijaista avopalveluyksikkö Ainoon. Laitahan hakemuksesi tulemaan 11.4.2019 mennessä.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on yksi valtakunnallisen Ensi- ja turvakotien liiton 30 jäsenyhdistyksestä. Tarkoituksemme on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin, tukea vanhemmuutta ja perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta, ennaltaehkäistä perheväkivaltaa sekä auttaa ja hoitaa väkivallasta kärsiviä ja kriisitilanteissa olevia perheitä ja perheenjäseniä.

Haemme nyt avopalveluyksikkö Ainoon:

  • ohjaajaa etsivään ja matalan kynnyksen työhön 2.5.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
  • ohjaajan sijaista vauvaperheiden kuntouttavaan työhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 2.5. ja jatkuu 16.8.2019 saakka, ja mahdollisesti pidempäänkin

Avopalveluyksikkö Aino on osa valtakunnallista Pidä kiinni® -hoitojärjestelmää päihdeongelmaisille odottaville äideille ja vauvaperheille. Asiakastyössä on keskeistä päihteettömyyden, vanhemmuuden ja varhaisen vuorovaikutuksen tuki ja kuntouttava työ sekä lapsiperheiden palveluverkostoissa toimiminen. Etsivä ja matalan kynnyksen työ sisältää asiakastyön lisäksi mm. verkkoauttamista ja jalkautuvien palveluiden kehittämistä ja järjestämistä.

Ohjaajilta edellytämme sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa tai vastaavaa aiempaa koulutusta.  Arvostamme vahvaa ammattitaitoa ja työkokemusta vauvaperhetyöstä sekä lastensuojelu- ja/tai päihdetyöstä. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, ryhmätyötaitoja ja aktiivisuutta kehittämistyöhön. Tehtävissä tarvitaan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön sekä valtakunnallisen liiton antaman tuen työhösi. Palkkaluokka on G24. Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään 16.-17.4.2019.

Tiedustelut: vastaava sosiaalityöntekijä Pirjo Selin p. 050 576 8990 tai pirjo.selin@ksetu.fi

Hakemus ja CV: sähköpostitse osoitteeseen pirjo.selin@ksetu.fi 11.4.2019 klo 16 mennessä.